(foto) „Am cea mai proastă maşină”. Un român stă mai mereu în service cu al său Audi A7

Distribuie:
 • 366
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un bărbat din Craiova, România, şi-a cumpărat din show-room un Audi A7. Înainte de a trece la subiectul propriu-zis trebuie de menţionat că automobilul nu era nou, ci de fapt o maşină de prezentare care se şi mai folosea la test drive-uri.

Audi A7 stricat_3

Preţul acestui autoturism nou era de 100.000 de euro. Însă pentru faptul că era deja o maşină „second-hand”, românul a plătit în total 80.000 de euro.

Şi ghinion, a urmat o perioadă de nervi şi nemulţumiri, pentru că maşina germană, până să ajungă la 37.000 de km la bord, a suferit : 4 cutii de viteze stricate, scurgeri masive de ulei, rolă întinzătoare spartă, navigaţie stricată, sistem audio stricat, lumini uşi şi mânere arse, haion stricat, perne de aer înlocuite, amortizoare schimbate, probleme casetă de direcţie şi coloană, probleme faruri xenon, etc.

Audi A7 stricat_4

Pe scurt, avem o maşină scumpă, model nou, cu 11.500 de km efectuaţi numai de dealer, fiind maşină de show-room. Clientul cumpără maşina aceasta şi merge cu ea până la 37.000 km, durata de funcţionare în care s-au întâmplat o grămadă de probleme.

De aici putem trage două concluzii: ori fabrica Audi din Germania trimite reprezentanţilor din România maşini cu defecte de fabricaţie de care ştiu, ori dealerul din Romania face service defectuos şi mecanicii cârpesc în loc să repare şi să înlocuiască, băgând în buzunar piesele noi, scrie

Audi A7 stricat_1

„În Italia, când am plecat cu familia în concediu, am rămas fără sistem de navigaţie şi am fost nevoiţi să rămânem peste noapte într-o localitate, pentru că nu aveam hartă şi deja se întunecase. Apoi, autoturismul tupănea foarte rău pe puntea faţă, cutia de viteze avea un sirenaj asurzitor, luminile la uşi erau arse, navigaţia făcea probleme permanente, nu mai funcţiona nici sistemul audio, haionul făcea zgomot la acţionare. La frânare trosneau roţile, coloana de volan troncănea, iar luminile pe timp de noapte nu erau eficiente”, spune proprietarul maşinii, George Rusescu.

Audi A7 stricat_2

După trei săptămâni de stat în service, problemele la cutia de viteze au persistat, iar de-a lungul timpul, craioveanul a fost nevoit să schimbe 4 cutii.

Autoturismul este ieşit din garanţie de câteva luni, iar George Rusescu a angajat avocaţi pentru că vrea acum să-şi răscumpere maşina.

Până atunci, pentru ca să-şi arate nemulţumirea faţă de maşina germană, el şi-a lipit pe aproape toată caroseria următorul mesaj: „În 11 luni, 12.000 km parcurşi, mi s-au stricat 4 cutii de viteze şi multe altele. Am cea mai proastă maşină. Se strică garantat 100%”.

Audi A7 stricat_5

AutoBlog.MD a solicitat de la George Rusescu o reacţie în acest caz, despre faptul cum s-a încheiat totul. A reuşit sau nu să-şi răscumpere maşina, ori ce răspuns a primit de la uzina Audi? Deocamdată domnul Rusescu nu ne-a răspuns, însă dacă o va face, vă vom anunţa.

Şi încă ceva, presa din România scrie că acest caz a avut loc în 2012, 2013 sau chiar anul trecut. Am solicitat de domnul Rusescu să ne facă lumină şi pe marginea acestei situaţii.


Distribuie:
 • 366
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

6 Responses

 1. Jorik spune:

  Salutare! Am procurat si eu o masina Skoda de la dealer-ul oficial din MD…la 3000 km incepu s-a aud ceva troncaneala la cutia mecanica, acum astept iar sa ma programez la service.In general sticla de la parbriz e moale si raman urme de la stergatoare, vopsitoria e la fel de slaba si subtire, dupa cateva spalari au aparut zgaraituri.Elementele din masa plastica nu rezista la socuri si vibratii…

 2. Giku spune:

  Cam asta se intimpla aproape cu toate masinile.
  Este un caz pe cum un fraer care a cumparat un mercesed s class 2015 si un mecredes gle coupe tot 2015 si sta in service de 3 luni.

  Mi se pare ca si la BMW am vazut asa ceva.

  Daca sincer se intimpla cu toate brandurile.

  Totul depinde de cit de profesional lucreaza servisul.

  Eu am cumparat o masina noua si peste o saptamina sa stricat masina.
  Pieasa a fost schimbata peste 3 luni (eram furios la acel timp pe brand) si de atunci iaca merge 6 ani fara nici o problema. (acuma deja mi-am revenit si sunt multumit de masina)

  ASA CA AR FI BINE CA SERVISUL SI GARANTIA SA LUCREZE IMPECABIL ca altfel pur si simplu brandul pierde.

  Da in rest cu oricine se poate intimpla orice.

  In privinta la Audi cunosc un neamts care numai Audi a vazut si toate masinile le schimba exact dupa 400 000 km la bord.

  Dupa spusele lui masina e impecabila.

  Am in vedere brandul.

  Asa ca servisul si dealerii lasa sa-si faca treaba.

 3. MUSEA spune:

  Urmarire pe strada Calea Orheiului din capitala cu un final tragic. Un sofer care se afla la volanul automobilului model Audi, inamtriculat in Romania, ar fi refuzat sa opreasca la un filtru al politiei si si-a facut zob masina, spun martorii.

 4. ROZA spune:

  Accident la inersectia strazilor Albisoara cu Puskin. Doua masini s-au tamponat violent dupa ce unul dintre soferi nu ar fi cedat trecerea. albisoara cu puskin, masina rosie nu a cedat. Unul dintre soferi a suferit cateva leziuni usoare.

  Un automobil model Skoda si un automobil marca Volkswagen. s-au tamponat in aceasta dupa amiaza la intersectia strazile Albisoara cu Puskin.

  Soferul care se afla la volanul automobilului marca Skoda spune ca nu a observat cealalta masina si ca l-ar fi lasat sa treaca.

medicaments-24.net/shop/town-lyon/levitra-vardenafil/levitra-10-mg/

https://medicaments-24.net

http://webterra.com.ua/5-dejstvennyh-sovetov-dlja-razvitija-i-prodvizhenija-internet-magazina