(video) Noul Ford Mach 1 ar fi apărut printre cadrele celei mai noi reclame a producătorului

Distribuie:
 • 24
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 22.10.2018) Compania Ford a lansat acum câteva ore un filmuleţ în care ne spune că viitorul se construieşte şi că este mândră de contribuţia sa la acest proces. Printre cadrele arătate se numără şi o imagine cu un automobil necunoscut.

Presa auto de peste ocean consideră că aceasta este un nou teaser al noului SUV hibrid care se pregăteşte şi care va avea un design inspirat din formele modelului Ford Mustang.

Automobilul din imagini are un logo iluminat Mustang, noi faruri LED şi o parte frontală per general, cu linii aerodinamice şi cu o grilă închisă a radiatorului. O grilă de acest gen se poate găsi în prezent, de regulă, doar pe maşini cu propulsie electrică.

Rolul principal în acest filmuleţ îl joacă renumitul actor Bryan Cranston. Acesta ar fi încă un motiv pentru care, spre deosebire de numeroasele videoclipuri de pe canalul oficial Ford Motor Company, a fost vizualizat în aproximativ trei zile de cel puţin 5.3 milioane de ori.


(06.09.2018) Ford prezintă prima imagine cu viitorul SUV electric. Designul este preluat de la Mustang

Ford a publicat astăzi prima imagine-teaser a noului SUV electric Ford, inspirat din designul lui Mustang. Este primul model dezvoltat de noua divizie Ford Team Edison, creată special pentru dezvoltarea mașinilor electrificate destinate piețelor din toată lumea.

Darren Palmer este directorul Departamentului de Dezvoltare Produs în cadrul Ford Team Edison, o echipă multifuncțională dedicate, care are sediul în centrul orașului Detroit. Echipa a primit dreptul de a lucra într-un mod complet diferit și inovator în cadrul Ford, scopul fiind dezvoltarea unei mașini electrice creată pentru o piață aflată în creștere exponențială.

Echipa Edison a fost desemnată să găsească soluții rapide care să rezolve atât problemele comune, cât și provocările unice ale fiecărei piețe individuale. De aceea, Team Edison încurajează creativitatea și bogăția de idei, abordând, printr-o strategie revoluționară, dezvoltarea produselor prototip.

Vezi şi: (video) Primul SUV electric Ford va purta denumirea Mach 1

Putând fi dezvoltate mai rapid, prototipurile sunt încurajate chiar și dacă nu reprezintă o copie fidelă a produsului final și sunt construite din materiale precum cartonul. Această strategie permite o flexibilitate mai mare de a studia și de a genera elemente de design cu adevărat intuitive și inovatoare.

„Clienții mașinilor electrice cumpără mașini ale viitorului, iar echipa noastră este concentrată 100% nu doar pe dezvoltarea mașinilor pe care aceștia le vor iubi, ci și pe construcția unui întreg ecosistem electric ce va putea funcționa ireproșabil”, spune Palmer.

SUV-ul complet electric inspirat din designul lui Mustang va fi disponibil începând cu anul 2020, iar autonomia prevăzută va fi de 480 de kilometri. Ford investește 11 miliarde de dolari în acest proiect și plănuiește să ofere 16 mașini complet electrice într-un portofoliu global care va conține 40 de vehicule electrificate în 2022.

Vezi şi: Planurile Ford pentru următorii 5 ani: 13 maşini cu motoare electrice, printre care şi un Mustang hibrid


Distribuie:
 • 24
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

Этот классный блог , он рассказывает про Станабол https://buysteroids.in.ua
https://best-mining.com.ua

oncesearch.com