(video/update) Noua Skoda Scala este prezentată la Tel Aviv. Urmăreşte premiera LIVE direct de acasă

Distribuie:
 • 50
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 06.12.2018) AutoBlog.MD transmite în direct evenimentul de prezentare în premieră mondială a noului automobilul Skoda Scala. Maşina va fi arătată în această seară, la Tel Aviv, Israel, începând cu ora 19:30, ora Moldovei.

Staţi aproape pentru că vor urma mai multe detalii despre noul model Skoda.


(update 29.11.2018) Noua Skoda Scala pozează frumos lângă un perete cu graffiti şi îşi arată interiorul în imagini reale

Premiera noului model marca Skoda, Scala, este tot mai aproape. Până atunci, producătorul a decis să-i organizeze o sesiune foto, având un camuflaj unic la exterior. De aceste lucruri s-au ocupat fotograful american Dave Krugman şi artistul stradal Chemis.

Locaţia aleasă este una originală, un perete din oraşul Praga care simbolizează curajul poporului din fosta Cehoslovacie, înainte de căderea Cortinei de Fier. În perioada premergătoare anului 1989, oamenii au început să lăse pe el mesaje pline de dorința lor de pace și libertate, ca un tribut adus lui John Lennon, în ciuda celor mai bune eforturi ale regimului comunist de a elimina astfel de retorici.

Iată şi primele imagini reale cu interiorul modelului Skoda Scala, care este prima maşină a mărcii ce adoptă noul concept de habitaclu.


(update 07.11.2018) Noua Skoda Scala debutează pe 6 decembrie. Iată cum va arăta la interior

După ce a făcut publice practic toate informaţiile despre noul model Scala, Skoda îi arată designul interior pe o schiţă şi anunţă ziua prezentării maşinii.

Ni se spune că noul automobil îl va bucura pe proprietar cu un ecran de 9.2 inci al sistemului multimedia de ultimă generaţie Modular Infotainment Matrix, poziţionat central şi în partea superioară a consolei centrale, în câmpul vizual imediat al șoferului. Opţional va putea fi comandat un panou de bord digital Virtual Cockpit, care are cel mai mare afişaj din segment (10.25 inci) şi va pune la dispoziţie cinci teme diferite.

Suprafeţele de pe planşa de bord şi a panourilor uşilor vor fi acoperite cu un tip de spumă soft, vor fi texturate şi vor avea o anumită granulație nouă.

Per general, arhitectura planşei de bord este una curată, cu un număr minim de butoane, cu linii drepte şi cu deflectoare ale sistemului de climatizare reproiectate. Însuşi panoul de control al climatizării va fi unul nou cu afişaje digitale. Motorul maşinii va fi pornit prin apăsarea unui buton de pe coloana volanului.

Noua Skoda Scala va fi prezentată în premieră mondială în ziua de 6 decembrie 2018 la Tel Aviv.


(update 24.10.2018) Vezi neapărat: (video) Noua Skoda Scala. Producătorul a dezvăluit maşina practic în toate detaliile


(update 15.10.2018) Noua Skoda Scala va fi maşina care va redefini segmentul compactelor

Răsturnare de situaţie în cazul noului automobil pe care Skoda îl pregăteşte, anunţat prin formele conceptului Vision RS, care a fost arătat până în ziua de ieri la Salonul Auto de la Paris. Acesta nu s-a dovedit a fi noul Rapid Spaceback, ci un model absolut nou, numit Scala!

După lansarea online a primei imagini cu profilul automobilului, Skoda dezvăluie numele noului său model compact – Skoda Scala. Numele provine de la cuvântul latin „scala”, care înseamnă „trepte” sau „scară”, prin care se face o referire la următorul pas înainte pentru producătorul ceh de mașini, în segmentul compact. Scala este primul model de producție european al mărcii care va purta caracterele SKODA pe mijlocul hayonului, în locul logoului cunoscut.

„Prin noul Skoda Scala deschidem un nou capitol în clasa compactă a Skoda. Aceasta este o dezvoltare complet nouă care stabilește standarde în ceea ce privește tehnologia, siguranța și designul în această clasă. Suntem convinși că Scala are cea mai bună șansă de a redefini segmentul A pentru Skoda”, a declarat Bernhard Maier, directorul ŠKODA AUTO.

Cu Scala, Skoda prezintă pentru prima oară în producția de serie noul său limbaj emoțional pentru exterior și design interior. Acesta a provocat deja o senzație la Salonul Auto de la Paris. De asemenea, marca cehă face un salt înainte în ceea ce privește tehnologia, oferind caracteristici inovatoare în noul model, care până acum au fost văzute doar în segmente superioare.


(09.10.2018) Noul Skoda Rapid Spaceback va fi lansat până la sfârşitul anului. Primul teaser

Skoda a făcut publică o imagine cu silueta unui automobil, care, potrivit constructorului, oferă o prim preview al viitorul său model dintr-o clasă compactă. Maşina cu cinci uşi va avea un design distinctiv şi dinamic.

Cunoaştem deja foarte bine că Skoda se referă la noua generaţie Rapid Spaceback (chiar şi denumirea imaginii descărcate conţine cuvântul Spaceback), un automobil care va aduce limbajul estetic al conceptului Skoda Vision RS, care ne-a atras recent atenția la Salonul Auto de la Paris, într-un vehicul de serie.

Pentru acest model, Skoda utilizează pentru prima dată platforma MQB A0, care permite combinația tipică a mărcii – dimensiuni exterioare compacte și un spațiu generos la interior, cu utilizarea a numeroase sisteme de asistență inovatoare.

„Clienții ar trebui să aștepte cu nerăbdare mașina, în principal, datorită designului său exterior și interior. Mulțumită noii platforme MQB, cel mai recent model Skoda este o mașină bine proporționată cu un ampatament mare”, a explicat Aleš Petrus, expert de la departamentul de marketing al produselor Skoda, subliniind avantajele principale ale noului automobil.

Noul Skoda Rapid Spaceback își va face debutul public înainte de sfârșitul anului 2018.


Iată o serie de imagini render în care designeri şi-au imaginat cum ar putea arăta modelul:

Iată şi o serie de imagini spion, unele surprinse încă înainte de a fi prezentat conceptul Vision RS, semn că noul Rapid Spaceback se dezvoltă şi se testează deja de câţiva ani. Automobilele de teste au foarte multe inserţii/panouri false pe caroserie, care ascund adevărata formă a acestora.

Ultima imagine prezintă maşina pre-producţie în cadrul unui eveniment privat organizat de Skoda în luna septembrie a acestui an.


Distribuie:
 • 50
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Articole relaționate