(foto) Parchez cum pot şi unde pot. Doi şoferi au blocat trotuarul de pe bulevardul Decebal

Distribuie:
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Doi şoferi nedisciplinaţi din Chişinău şi-au parcat maşinile pe trotuarul de pe bulevardul Decebal. Un martor ocular a fotografiat priveliştea şi a postat imaginile pe pagina de

Automobilele, un Mitsubishi Lancer şi o Toyota Land Cruiser, ambele de culoare albă, au blocat o parte din trotuarul destinat pietonilor.

Dacă poliţia nu poate lua măsuri, atunci îi rugăm pe băieţii de la StopHam Moldova să facă o faptă bună. :)

FOTO: .com/Smotramdofficial

FOTO: .com/Smotramdofficial

FOTO: .com/Smotramdofficial

FOTO: .com/Smotramdofficial

Sursa:


Distribuie:
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Articole relaționate

14 Responses

 1. Murik spune:

  Toti vorbesc despre 2 soferi care au parcat trotuarul desi sunt alti 2000 de soferi zilnic care blocheaza si nu au aparut la stirea zilei. Undei democratia? Undei adevarul? Da ce se aude despre mii de pietoni care incalca regulile de circulatie zilnic? SAU SCRIEM DOAR DESPRE ACEI CARE AU MASINI FITOASE SI BOMBOASE? miroase a presa de bani.

 2. NIza spune:

  Da asta ca si mitul despre 2 hoti a moldovei pe linga care totata populatia traieste doar din hotie. Ce se mai aude cu masinile lituaniene si bulgarene a caror soferi au blocat drumul ca sa fuga de taxe? Undei legea? Da care lege? Toti vrem in Europa nu ca sa traim democratic da sa sugem din rodul democratiei si sa furam in legea moldoveneasca.

 3. POrku spune:

  Era o emisiune cu Mircea Druc unde el spunea: „Inteleg dragi moldoveni ca vi sa furat un miliard” DAR DIN ALT MILIARD care vi l-au trimis cei de peste hotare CE ATI FACUT? VA-TI CUMPARAT APARTAMENTE SI MASINI BURTOASE? de asta si sunteti saraci nu numai material da si spiritual! De asta si copii vostri nu inteleg nimic din vin si trec la droguri si alte procalagii, de asta skoala e inlocuita cu discotreuca de asta orice hoby e inlocuit cu kocurile de noroc.

 4. Ina spune:

  Nu am nimic de adaugat decit ca lipsesc cele 9 luni de acasa.

 5. Foarea spune:

  Ori cineva e chior ori toti o chiorit. Au pe unde trece pietonii. Rautatea nu are limite. Mai bine v-ati ocupa de rutiere care se incarca cu pasageri la trecerile de pietoni. Mai bine v-ati ocupa de pietoni care trec la rosu si care au transformat trecerile de pietoni in statii. Mai bine ati stat pe bulevardul Dacia unde zilnik peste 1000 de pietoni incalca cu buna stiinta regulile de circulatie. Arde casa da pe noi ne doare capul nu stiu de ce

 6. Zoro spune:

  de acord

 7. Lena spune:

  Chiar azi: „Momentul in care fetita de 9 ani este lovita mortal de o masina: a traversat neregulamentar – VIDEO” de la protv am luat. POATE E TIMPUL SA INCEPEM SA PUNEM LA ORICE TRECERE PENTRU PIETONI SEMAFOARE CU CAMERA?

 8. Raya spune:

  Poate de facut ceva cu pietonii care trec neregulamentar tot bulevardul Dacia? Poate in loc de martisoare si flori de trinti puscarie la pietoni care trec neregulamentar.

 9. Doru spune:

  Ideea cu semafor + camera la orice trecere de pietoni e perfecta dar vom avea problema cu mintea moldovanului care vrea tot gratis si care e bou din nascare.

 10. Misa spune:

  Cu agresia la volan trebuie de luptat. Cu pietoni care trec unde le abate si cum le abete tot. Copii in scoala la fel ar trebuie de invatat cum sa treaca. Voi maturii sunteti vinovati. Nu zic ca tinerii plini de adrenalina care se asaza la volan nu au nici o vina dar asta ei baetii se invata de la Erik Davidovici. Oh ce cadru numai violenta ese din grua lui. CEI DE LA STOP HAM LUPTA NUMAI CU SOFERII DA DE PIETONNI NICI NO AUZIT. da fac ei biznes eftin si asta. so molipsit si ei de la erik davidici. agresie ruseasca adusa in moldova. da parca ne ducem in Europa da titiim cu noi agresia ruseasca la volan.

 11. Petru spune:

  trebuie mai multe lejacie politeisckie, sincer la fiece trecere de pietoni, asta e cea mai simpla solutie

 12. Jora spune:

  trebuie cineva sa se ocupe si de pietoni si de rutiere care au transformat trecerile de pietoni in statii, SI IN GENERE DE REZOLVAT PROBLEMA FRAERILOR CU SURCICA

 13. Vera spune:

  da da da

 14. Misa spune:

  Trebuie de facut ordine si trebuie de inceput de la noi. Ce fac cersetorii sub camere la semafor. Ce fac minori care umbla cu cersitul sub camere? De ce nimeni nu se ocupa de asta. HAI SA DAM LA POLITIE UN SALARIU DE 5000-7000$ SI APOI VEDEM DA pentru citeva mii de lei pe luna e ceea ce aveti. NU UITATI CA ATUNCI CIND SALARIUL POLITISTULUI VA AJUNGE LA 5000$ LUNAR VOM AVEA ACOLO ALTE CADRE. ASTA E SECRETUL. ma tem ca agentii FBI si CIA vor veni sa se angajeze ca politisti la noi. IACA ASTA REFORME! Voi stiti politistii din Monaco ce skiluri au? No sa va vina sa credeti.

Этот классный сайт , он рассказывает про детские вещи интернет магазин украина.
купить куртки

aral 10w40