(foto) Singurul Ferrari F430 Spider din ţară a fost adus din nou să „hiberneze” în parcarea de la mall

Distribuie:
 • 131
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Posesorii de maşini, care au mai multe în proprietate şi printre ele unele scumpe, pentru a le păstra o perioadă mai îndelungată le folosesc de regulă numai în perioada caldă a anului. În schimb, când afară e rece trec pe altele, în special pe SUV-uri.

Metoda o practică şi un locuitor al capitalei, care are în posesie un Ferrari decapotabil, produs acum cel puţin 10 ani. Dacă prin 2009-2014 se ştia că această maşină stă în garajul subteran al unui hotel din centrul capitalei, ulterior supercarul a fost mutat în parcarea subterană a centrului comercial de pe bd. Dacia.

Pentru prima dată am văzut-o acolo exact acum trei ani, în ziua de 17 decembrie 2015.

FOTO: autoblog.md

Un martor ocular, care ne-a trimis imagini la redacţie, a surprins maşina din nou acolo, dar de această dată fără o husă de protecţie. Stratul de praf care s-a depus pe caroserie, unul care nu este foarte gros, ne confirmă încă o dată că acest Ferrari a fost utilizat până când vremea de afară nu s-a înrăutăţit.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, automobilul sportiv îi aparţine unui bărbat de origine kurdă, care locuieşte în Moldova de mai mulţi ani şi are afaceri în construcţii. A mai avut sau mai are în proprietate şi un BMW X6 cu numere de înmatriculare care se deosebesc doar printr-o cifră.

FOTO: autoblog.md

Amintim că maşina a apărut în ţara noastră încă înainte de anul 2010. În vara anului 2014 acelaşi automobil a fost surprins fiind transportat pe o camionetă cu platformă de pe teritoriul hotelului menţionat anterior, acoperit cu o husă şi cu o fundă deasupra, semn că ar fi un cadou pentru cineva.

Modelul Ferrari F430 Spider este predecesorul lui 458 Italia Spider şi este pus în mișcare de un motor V8 de 4.3 litri ce produce 490 cai putere la 8.500 rpm și livrează un cuplu maxim de 465 Nm. Standard un F430 este cuplat la cutia manuală cu șase trepte, iar opțional se putea opta pentru varianta unei cutii electro-hidraulice F1 la fel cu șase rapoarte. În rezultat, acest model știe să accelereze până la 100 km/h în doar 3.7 secunde și până la o viteză maximă de 315 km/h!

Vezi şi: (foto) Un nou Ferrari de 227000 de euro a fost surprins pe străzile Chişinăului şi imediat într-un service

Vezi şi: (foto) Un Ferrari înmatriculat în stânga Nistrului se etalează frumos prin Monaco şi oraşul Geneva

Vezi şi: (video) O limuzină Ferrari F430 a fost scoasă la plimbare prin Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de , pe blog la secţiunea Contact sau la adresa @autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!


Distribuie:
 • 131
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

Профессиональная картофелечистка

teplostar.kiev.ua/kotly-tverdotoplivnye

www.bestseller.reviews/back-to-traditions-or-main-secrets-of-first-class-hand-grinders/