Hyundai Moldova – 15 ani pe piaţă. Lider al pieţei auto din ţară în ultimele două luni

Distribuie:
 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Centrul auto Hyundai Moldova și-a început anul excepţional, accentuându-și poziţia de lider absolut al pieței. Două luni consecutive Hyundai domină piața auto din RM și arată succese în vânzări, ajungând la peste 45 de vehicule realizate pe lună, un record comercial al mărcii.

La fel, pentru prima dată în istoria sa în RM, brandul Hyundai a ajuns la o cotă de piaţă de 13,9%. 

15 ani , nr 1

Succesul companiei se datorează principiilor-cheie pe care compania le respectă față de clienții săi. Respect, loialitate, onestitate, servicii excelente, alegerea în favoarea calității sunt la baza culturii corporative Hyundai Moldova.

Centrul auto Pacific Motors și-a început activitatea în Moldova acum 15 ani, pe o piață foarte diversă, dar absolut instabilă, însă a știut să câștige încrederea clienților si acum se bucură de o poziție stabilă printre liderii pieții. Numărul celor care aleg automobilele Hyundai este într-o permanentă ascensiune și acum depășește cifra de 4500.

„Această perioadă de 15 ani nu a fost deloc ușoară. A fost o perioadă de stabilire a pieței auto, o perioadă de promovare a brandului Hyundai în Republica Moldova. Pe parcursul acestor ani am luptat pentru fiecare client, pentru încrederea lor, succesul și stabilitatea companiei. Acum suntem în pragul jubileului, care a devenit un simbol de totalizare a activităţii centrului auto Pacific Motors – a declarat CEO Hyundai Moldova Dl Veaceslav Gheorghiev.

Mulțumim fiecărui client pentru încredere, sprijin și alegerea făcută și promitem că și mai departe vom face față formulei «Mândru a fi Hyundai”.

Evaluarea pentru martie 2016
Marca Automobile vândute
1 Hyundai 48
2 Dacia 43
3 Skoda 31
4 Toyota 30
5 Mercedes 25
Evaluarea pentru aprilie 2016
Marca Automobile vândute
1 Hyundai 46
2 Skoda 40
3 Dacia 36
4 Toyota 34
5 Mercedes 29

Oferte frumoase pentru clienții Hyundai în 2016 în Republica Moldova

Fiecare client Hyundai, ce-și va schimba automobilul vechi, pe unul nou prin sistemul trade in, va beneficia de o reducere specială pentru orice automobil nou Hyundai ales din showroomul Hyundai Moldova.

Hyundai în lume

După numai 49 de ani de creștere continuă, Hyundai este acum unul dintre cei mai importanți și mai prestigioși producători auto din lume. Datorită pasiunii pentru excelența auto, prin conceperea și producția unor vehicule adevărate opere de artă, Hyundai este de asemenea una dintre cele mai promițătoare mărci auto. Este lider internațional în dezvoltarea tehnologiei pe bază de hidrogen.

Hyundai dispune de 27 uzine și 10 locații de producție, amplasate pe 4 continente: Europa, Asia, America de Nord și America de Sud.

Hyundai se clasează începând cu anul 2010 în top 5 cei mai importanți producători auto la nivel mondial. Este al 39-lea cel mai mare brand la nivel mondial, conform rezultatelor publicate pentru anul 2015 în clasamentul întocmit de Interbrand. Totodată compania se clasează pe locul 81 în topul „Cele mai scumpe branduri mondiale”, locul 43 în topul „Cele mai bune branduri mondiale”, locul 34 în topul „Cele mai „Verzi” branduri” și locul 19 în topul „Cele mai bune branduri auto”.

În 2015 brandul Hyundai a înregistrat o creștere cu 8.5% mai mare față de anul precedent, fiind evaluat la valoarea de 11.3 miliarde dolari.

“Ne dorim să devenim o companie pe care oamenii o îndrăgesc pentru ceea ce reprezintă, și nu doar pentru mașinile pe care le creează”, a menționat Won Hong Cho, Chief Marketing Officer al Hyundai Motor Company.

Cota de piață a mărcii Hyundai conform vânzărilor în Moldova:

cota piaţă Hyundai

Iată cu ce modele va acapăra Hyundai piața auto RM în 2016:  

Hyundai Accent /Solaris – cea mai bună ofertă de preț

Modelul care combină eficiența și confortul sedanului urban. Preț inițial – 8900 €.

Înzestrat cu tehnologii inteligente, Hyundai Accent este gata să răspundă celor mai maxime nevoi ale automobiliștilor.

accentsolaris

Noul Hyundai Elantra – Impresionant de la prima întâlnire

Aflat acum la cea de-a 6-a generație Noul Hyundai Elantra dispune de elemente unice, ce îi oferă un design aerodinamic și îndrăzneț, un stil sofisticat, cu absolut noi tehnologii eficiente pentru economia sporită de combustibil, izolare fonică și o siguranță surprinzătoare.

elantra

Noul Hyundai Tucson – cel mai popular model în Moldova

Noul Tucson și-a făcut apariția în cea de-a 3-a generație cu un aspect modern și o ținută atletică cu proporții îndrăznețe. Din momentul lansării colectează premii lunare în diferite categorii din întreaga lume. Este modelul Hyundai cu cea mai rapidă evoluție a vânzărilor din Europa, cu peste 85,000 de comenzi înregistrate din septembrie 2015 până în prezent.

tuc

Noul Hyundai Santa Fe – adevăratul rege al drumurilor

Noua generație Santa Fe a fost concepută și construită în spiritul calității și preciziei. Design sportiv și atrăgător, tehnologii avansate, rafinament și confort, fiecare detaliu fiind proiectat pentru a oferi o notă personală, dinamism, personalitate și agresivitate.

santa fe

Hyundai Creta – noul crossover subcompact, noua capodoperă Hyundai

Fratele mai mic al lui Tucson, Noul Creta se evidenţiază prin eleganţă şi performanţă, beneficiind în acelaşi timp de o structură robustă şi de motorizări eficiente.

Dotat cu echipamente de siguranță de ultimă generație, va fi prezentat în acest an pe piața autohtonă. Preț inițial – 11 500 €.

creta

Hyundai Verna – Experiență, confort, siguranță de nedescris

Stilul său taie respirația. Cu caracteristici de top de siguranță, interiorul bine amenajat și motorul puternic, Verna devine un sedan de neegalat. Fermecătorul design al noului model se evidențiază prin: lămpile de ceață elegante, grila radiatorului în formă de aripă, farurile curbate și capota cu linii specifice.

verna

P.


Distribuie:
 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

5 Responses

 1. Vasea spune:

  Cei de la Hyundai stiu a face management bun.

  Mai sunt si concurenti da din pacate la ei managementul lasa mult de dorit.

  Daca de pus un manager bun la concurenti situatia se poate schimba radical.

 2. MAX spune:

  Eu sunt un fan al Mitsubishi si cind ma gindesc ca 5 ani in urma luai un Outlander motor 2.4 completatie full cu 23000 euro cind Tucson IX35 costa 24500 euro ce sa zic.
  Azi preturile sunt de tot rele pentru Outlander desi masina e super puper.
  Minim 6 ani nu schimbi o lapocica si in genere nimic.
  250 000 – 300 000 km probleme nu sunt.

  Eh sa fi fost 23000 euro mai adaugi
  izolare fonniaca full 1000 euro
  sistem multimeda android 1000 euro
  Camere + registrator full hd 1000 euro
  Altele gen tv + tablete din urma 1000 euro si pornire de pe smarphone + internet in masina

  si iaca cu 26000 euro ai o minune in fatsa

  Asa ucizi toti concurentii care nici nu sunt.
  Am uitat sa spun de pelicula pentru izolare fonica si primesti o masina buna de tot pentru max 27 000 euro

  Da cind azi trebuie sa dai peste 29 000 euro te doare buzunarul

 3. Ion spune:

  Este pe aici cineva cu Hyundai procurat nou dar care azi are peste 200 000 km sau 300 000 km?

  Intreb din curiozitate.

 4. Giku spune:

  Ar fi bine sa se imparta posesorii de masini reale cu experienta lor in sustinere si sa stim ce probleme au avut daca intradevar au fost

 5. Radik spune:

  Un test drive comparativ ar fi bine ca sa inteleg lamura forte a Hyundai

http://thailand-option.com/iq-option/

iq option คืออะไร

roof metal Providence