Keanu Reeves a dezvăluit care este mașina sa preferată

Distribuie:
 • 56
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Renumitul actor Keanu Reeves este un amator împătimit de viteză. Starul din filmul Matrix are propria viziune asupra automobilelor, inspirată din brandul de maşini sport Porsche.

Starul de la Holywood poate să-şi permită multe autoturisme puternice, dar inima lui aparţine modelelor Porsche în totalitate, în special modelelor 911. Ca să fim mai exacţi, Keanu Reeves conduce un Carrera 4S de culoare neagră echipat cu trapă şi o cutie mecanică, aceste aspecte fiind foarte importante pentru Reeves, la fel ca şi stilul de condus al automobilului.

Keanu susţine ca îi este pe plac maşina ce îi permite să fie eficient la volan, dar şi să intre cu viteză sporită în curbe.  Este evident că Reeves este un fan Porsche, din acest motiv are în posesie numai un automobil, lucru mai rar întâlnit în lumea starurilor cu renume.

reves

Iubirea sa pentru marca Porsche a început încă din copilărie, pe când se juca cu jucăriile auto dintre care una era un Porsche 911 Turbo şi Ferrari 512 Berlinetta , iar in anii ’70 un prieten al familiei i-a facut cunoştinţă tânărului Keanu cu un Porsche 911 Targa.

Prima sa maşină Reeves a cumpărat-o la vârsta de 17 ani, aceasta fiind un Volvo 122 de culoare verde, în habitaclu erau cărămizi care ţineau scaunele pe loc şi chiar dacă starea era deplorabilă, maşina l-a dus din Toronto până în Los Angeles în anul 1985. Timpul automobilului Volvo a trecut când Keanu Reeves a dat de motociclete, el s-a îndrăgostit de sunetul lor, viteza si plăcerea de a conduce două roţi, şi în 1987 a intrat în posesia unei motociclete Norton Commando, care o deţine şi astăzi.

După aşa filme ca Point Break (Limita Extremă) şi Speed (Viteza) actorul a căpătat renume, cariera sa de actor a început să dea roade, Keanu îşi cumpără câte o motocicletă în fiecare locaţie în care ajungea cu filmările, dar după câteva accidente care i-au arătat că există limite, actorul a decis să treacă pe patru roţi înapoi. Având o slăbiciune pentru Porsche, starul a decis că 911 este automobilul potrivit pentru el.

reves2

El a optat pentru un 911 Carrera 4s în caroseria 993 cu trapă şi cutie mecanică bineînţeles, însă peste puţin timp acest autoturism i-a fost furat. După ce Keanu a înţeles că nu mai întoarce acest Porsche înapoi el a procurat un alt 911 Carrera 4S în caroseria 991.

Keanu Reeves s-a înscris în programul „Porsche Drive Experience” şi în 2009 câștigă în cursa de staruri „Toyota Grand Prix din Long Beach”. Astfel actorul devine un pilot de curse foarte iscusit şi rămâne un împătimit fan al mărcii Porsche.

Ultima achiziţie a starului Keanu Reeves însă este o motocicletă custom Hollinger KRGT-1, pe care acesta o compară cu Porsche-ul său 911.

Vezi şi: (foto/video) O motocicletă făcută de firma actorului Keanu Reeves costă 78.000 de dolari


Distribuie:
 • 56
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

profvest.com/2014/10/martingail.html

www.profvest.com

www.best-cooler.reviews/orion-coolers-review/