Veaceslav Gheorghiev: Criza din ţară a plasat Hyundai Moldova pe platforma de succes

Distribuie:
 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Interviu cu Veaceslav Gheorghiev: „Criza din ţară a plasat Hyundai Moldova pe platforma de succes”.

Odată cu apariţia pe piața internă a modelului Hyundai Tucson, centrul auto Hyundai Moldova a făcut un salt înainte, realizând fără precedent vânzări de mai mult de 45 automobile pe lună, stabilind concomitent mai multe recorduri „personale”.

Despre succesul pe piață și planurile pe viitor a vorbit Veaceslav Gheorghiev, CEO al „Pacific Motors Moldova”.

Veaceslav Gheorghiev

 1. Aproape în toate domeniile se simte criza, dar la Hyundai Moldova invers, s-a pornit diagonala succesului, și deja a 4-a lună consecutiv realizați lunar peste 45 automobile. Care este secretul succesului?

Desigur, acesta este rezultatul muncii a mii de oameni al concernului Hyundai Motor în lume și a ambițiilor mari ale echipei noastre din Moldova. Acesta este rezultatul unui traseu complex către scopul pe care ni l-am propus acum câțiva ani și iată-ne acum ajunși în vârful piramidei.

A fost depus încontinuu foarte mult efort și efectuat un complex de acțiuni rezultative, precum reînnoirea imaginii centrului auto, planificarea strategică continuă, susținerea unui marketing agresiv, analiza necesităţilor şi nevoilor consumatorilor, monitorizarea concurenţei, îmbunătățirea permanentă a serviciilor etc.

Hyundai Moldova_06

Cum se spune în popor „cu răbdarea treci și marea”. Noi am fost și vom fi și în continuare muncitori, răbdători, încrezuți în succes. Acum nu doar strângem roada și savurăm rezultate, dar ne mai stabilim noi obiective, și mai mari, mai grele, pentru care suntem gata să lucrăm și mai mult pe viitor.

Aici, dacă îmi permiteți, aș vrea să mulțumim tuturor clienților noștri, fără de care nu ar fi posibile astfel de rezultate. Fiecare dintre ei, stând la volanul mașini preferate, contribuie la creșterea familiei noastre Hyundai.

 1. Pentru astfel de rezultate poți doar să te bucuri sau să invidiezi. Nu vă este frică de mânia concurenţilor?

Da, aveți dreptate, succesele noastre înviorează și oferă tot mai multă putere și încredere echipei noastre, de care sunt mândru. În spatele meu este o echipă tânără și dinamică, care caută în permanență soluții inovatoare și cu care cu ușurință pot fi cucerite orice înălțimi.

Cât despre concurență, aș putea spune că concurența sănătoasă ne place, căci contribuie permanent la dezvoltare și nu ne permite să ne relaxăm.

Hyundai Moldova_11

 1. Din momentul apariției modelelor actualizate a SUV-urilor Tucson și Santa Fe pe piața auto a Republicii Moldova a apărut o oarecare rezonanță. Putem spune că anume armata segmentului popular SUV vă aduce aceste rezultate?

Bineînțeles că da. Datorită segmentului SUV ne aflăm pe platforma succesului. SUV-urile mărcii Hyundai „au capturat”, în sensul bun al cuvântului, orașul nostru.

Sunt peste tot. Din momentul apariției sale pe piață, Tucson a devenit favorit actual al clienților noștri și best seller, cu mai mult de 200 mașini realizate.

Hyundai Moldova_12

După pilonul de bază Hyundai Tucson, poziția sa fermă o ocupă spațiosul SUV Hyundai Santa Fe/Grand Santa Fe, care au adunat în țara noastră o mulțime de clienți-admiratori.

Hyundai Moldova_08

 1. Care dintre modelele Hyundai, Vă place și se potrivește cel mai mult Dvs.?

Hyundai Motor Company are o mulțime de mașini pentru fiecare clasă. Sunt un susținător al experimentelor, și pentru a simți caracterul fiecărui automobil, în perioade diferite de timp am testat diferite modele marca Hyundai. i10 este un automobil compact, dar destul de spațios și manevrabil. L-aș recomanda pentru start.

Hyundai Moldova_09

Cu Hyundai i30 –  mereu te simți tânăr și energic.

Hyundai Moldova_10

Tucson mi-a deschis noi orizonturi, manifestând energie, putere și viteză. Santa Fe mi-a oferit mai mult spațiu, mai multe călătorii cu familia și mai mult comfort.

La moment în Moldova se comercializează 15 modele de automobile Hyundai, pentru orice gust și buzunar: segmentul SUV (Hyundai Tucson/Santa Fe/ Grand Santa FE), clasa de lux/premium (Hyundai Equus/Hyundai Genesis), clasa medie (Hyundai Sonata), clasa compactă (i30, Elantra), clasa mică (i20, Hyundai Solaris).

Hyundai Moldova_05

 1. Prin ce se diferențiază anul 2016 de cei precedenți?

După cum Winston Churchill a spus: „Orice criză oferă noi posibilități”. Criza ne-a determinat să ne redescoperim, să găsim noi viziuni și noi posibilități pentru a duce brandul Hyundai în ascensiune la vânzări stabile și a deveni unul din cele mai populare branduri printre automobiliștii autohtoni. Acest lucru este cu siguranță un record al mărcii Hyundai în Moldova.

 1. Ceva timp în urmă noutatea că Hyundai Sonata a fost numit cel mai bun automobil din lume, la capitolul siguranță, a zdruncinat internetul. Cum comentați noutatea?

Da, acum o lună am fost plăcut surprins atunci când mai multe portaluri de știri au raportat că, Hyundai Sonata a fost numită cea mai sigură mașină din lume, potrivit Institutului American pentru Siguranță Rutieră (Insurance Institute for Highway Safety, IIHS).

Hyundai Moldova_13

În scurt timp după, Hyundai Santa Fe a câștigat premiul Top Safety Pick +, fiind numit de aceeași asociație «cel mai sigur crossover».

Hyundai Moldova_14

Cum aș comenta? Foarte simplu. Brandul Hyundai se află într-o dezvoltare inovatoare continuă. Gigantul coreean se adaptează necesităților consumatorilor, dezvoltă și implementează noi tehnologii în automobilele sale, experimenteză, crează, nu ratează nici o șansă de a uimi cu ceva inovații.

Nici un producător auto nu a prezentat lumii mai multe inovații și tehnologii noi într-un an decât Hyundai Motor Company.

Ca urmare, în acest an pentru prima dată marca Hyundai a fost numită №1 în lume pentru dezvoltarea tehnologiilor avansate pentru vehicule ecologice.

Hyundai Moldova_07

Acestea sunt doar unele din succesele concernului. De veți avea curiozitate și ceva timp, vizitați paginile noastre web sau Facebook, unde veți fi plăcut surprinși de succesele brandului Hyundai în întreaga lume și, probabil, veți rămâne impresionați de colecția enormă de premii strânsă din lumea întreagă și care crește încontinuu.

Hyundai Moldova_01

Cât despre centrul auto, sunt mândru să menționez că centrul nostru de Reparații Auto și Service Hyundai Moldova pentru prima dată în acest an, a fost numit de către Hyundai Motor Company, «Cel mai bun Service printre ţările CSI şi Europa de est».

Hyundai Moldova_03

 1. Rezultate excelente, la sigur, meritate. Și ultima întrebare, se așteaptă pe viitor mărirea familiei Hyundai cu noi modele?

În acest an gama SUV-urilor Hyundai se va mări odată cu apariția modelului Hyundai Creta – un crossover compact urban, cu prețul de start – 11 500 €. Creta este noua capodoperă Hyundai și apariția sa în segmentul SUV compact va fi cu siguranță strălucitoare.

Hyundai Moldova_04

De asemenea, în următorii 2 ani, familia Hyundai se va mări cu cel puțin 10 modele, printre care noile modele i30, i40, Veloster, Genesis Coupe, Sonata facelift și noul Hyundai Venza, pe care mizăm nu mai puțin decât pe Creta.


Distribuie:
 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

1 Response

 1. victor spune:

  realizati – sunteti rusi cumva? in limba romana, nu este asa cuvint care sa reprezinte VANZARILE!!!

http://agroxy.com

суррогатная мать киев

http://xn--80adrlof.net