(video) Ce maşini pregăteşte Mercedes-Benz pentru anul 2019. A fost făcut public un plan

Distribuie:
 • 12
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Concernul Daimler a făcut publice rezultatele muncii sale, efectuate pe parcursul celor trei trimestre din acest an, care au intrat deja în istorie. Deocamdată nu se atestă vreun record, ci din contra nişte cifre scăzute care vor influenţa statistica de la sfârşitul anului. Pe scurt, vânzările de maşini au scăzut cu 4%, de la 824 la 795 de mii de autovehicule (inclusiv camioane şi autobuze), în timp ce profitul net este mai mic cu 21%, în scădere de la 2.2 la 1.8 miliarde de euro.

Într-o astfel de situaţie, germanii nu lasă nicidecum mâinile în jos, ci continuă să deservească piaţa cu produse noi. În acest sens, are un deja format un plan pentru dezvoltarea gamei de modele a principalei mărci – Mercedes-Benz – valabil pentru anul 2019.

Pe graficul de mai sus putem vedea automobile şi denumirea cunoscută a acestora, plasate într-o anumită ordine, nu în funcţie de perioada lansării, ci în funcţie de perioada startului vânzărilor unui model anume. Noile B-Class, GLE şi EQC, maşini care au fost deja prezentate, urmează să ajungă pe piaţă până la mijlocul anului viitor şi prin urmare celelalte care se ţin deocamdată în secret vor fi arătate cu 3-4 luni înainte de perioada de timp arătată pe grafic.

Aşadar, următorul model nou pe care urmează să-l vedem va fi Mercedes-Benz V-Class. Pentru monovolumul de lux se pregăteşte un facelift exact la mijloc de carieră al generaţiei actuale, prezentate în 2014.

Acesta va fi urmat de SUV-urile GLC şi GLC Coupe, care se vor alege la fel cu un facelift, care le va schimba uşor look-ul exterior, va adăuga motoare noi şi opţiuni.

Principala premieră a anului 2019 va fi noua generaţie Mercedes-Benz GLS – cel mai mare SUV al mărcii. Acesta va fi construit pe baza noului GLE şi îl va avea pe rival principal pe proaspătul BMW X7.

În segmentele tradiționale de autoturisme pentru Mercedes (clasele C, E și S), nu se așteaptă noi produse, urmând să vedem un facelift pentru E-Class şi noul S-Class abia în 2020. Dar, compania va dezvolta şi mai mult familia sa de maşini compacte, condusă de noua generaţie A-Class. Practic unul după altul vor fi lansate noile CLA și CLA Shooting Brake.

Încă o maşină misterioasă, denumită în plan „al optulea automobil compact”, va fi noul GLB. Acest SUV compact va împărţi aceeaşi platformă cu cea a noului A-Class şi va avea un corp înalt şi unghiular, care ne va aduce aminte de modelul GLK. Noul GLB va fi cu adevărat al optulea model din familie, după modelul hatchback A-Class, sedanul standard A-Class și cel cu ampatament alungit, B-Class, CLA și CLA Shooting Brake, precum și modelul GLA, care va fi înlocuit cu o nouă generaţie mai târziu.

De asemenea, spre sfârşitul anului 2019 va fi scoasă în vânzare versiunea electrică a noului Sprinter, în timp ce brandul smart va lansa o serie de modele actualizate care nu vor mai avea motoare cu ardere internă. Compania a declarat anterior că această tranziţie o va realiza complet către anul 2020.


Distribuie:
 • 12
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...