(video) „It’s just for fun”. Un bărbat a dedicat 20 de ani din viaţa sa pentru a construi asta

Distribuie:
 • 8
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Un american deţine un automobil modificat într-un mod unic şi acum mai multă lume cunoaşte despre acest lucru. Steve Francis, un american din Tennessee în vârstă de 48 de ani a făcut dintr-un Isuzu LS SpaceCab produs în anul 1989 un „pick-up” şi l-a pus pe opt roţi!

Bărbatul a personalizat aproape fiecare aspect al maşinii sale, de la coborârea gărzii la sol cu 89 de mm, adăugarea a opti roţi cu jante de 20 de inci, până la instalarea unui motor V8 sub capotă şi a unor uşi de tip „suicide”, care se deschid contra direcţiei de mişcare.

Vehiculul şi-a început viața ca un model Isuzu LS SpaceCab obişnuit, dar de când a fost transformat, a câștigat numeroase concursuri și a luat multiple trofee la show-uri auto. Steve a luat decizia de a fi „diferit” și a alungit SpaceCab-ul său după ce a vizitat mai multe evenimente auto și a realizat că are nevoie de o modalitate de a se distinge cu adevărat.

„Întotdeauna îmi place să fiu diferit și nu-mi place să las ceva în stoc. Mi-a luat cam 20 de ani pentru a personaliza acest „truck” în starea în care se află acum, astfel încât orele de manoperă ale acestui vehicul sunt cu totul epice. Am început să mă duc la diverse show-uri auto şi de atunci totul a escaladat cu adevărat, pentru că este mult mai greu să fii observat şi să fii diferit. Așa că m-am luptat mereu cu asta, dar cred că am reușit să fac asta acum, având acum o camionetă pe opt roţi”, a declarat Steve Francis, proprietarul unei companii care prestează servicii de remorcare.

Vezi şi: Un indonezian şi-a construit un Volkswagen Kombi lung de 7.6 metri (foto)

Maşina tri-axială are o lungime totală de 6.4 metri, iar pentru a crea aşa-zisa „benă” Steve a tăiat benele de pe trei pick-up-uri diferite şi ulterior le-a combinat în una, pentru a adăposti în ea două ecrane LCD cu o diagonală de 32 de inci fiecare.

Steve Francis i-a mai adăugat o suspensie cu şase perne de aer, spunând că în timpul şofatului se simte ca într-o limuzină. Sub capotă are un motor V8 şi o cutie de viteze marca Chevrolet, dar pentru că este o maşină doar pentru distracţii şi evenimente auto nu s-a încumetat niciodată să accelereze la o viteză mai mare de 80 de km/h.

În față, farurile originale au fost înlocuite cu cele de la un pick-up Rodeo, în timp ce bara de protecție și grila au fost schimbate cu unele mai moderne, tot de la un autovehicul marca Isuzu. SpaceCab-ul original avea, de asemenea, o linie pe caroserie ce se întindea pe întreaga lungime, dar aceasta a fost eliminată pentru a crea un aspect general mai șlefuit şi pentru a vopsi maşina în două culori.

Printre alte dotări se numără o pereche de oglinzi retrovizoare preluate de la o motocicletă Harley-Davidson, un sistem audio compus din patru subwoofere enorme şi două amplificatoare marca JBL, o planşă de bord custom şi scaune tapiţate cu piele.

Vezi şi: (video) Un om de afaceri din SUA şi-a construit o maşină din cânepă

Întrebat fiind cât l-a costat toată această creaţie, Steve a spus:

„Nu cred că soția mea ar fi cu adevărat mulțumită de ceea ce m-a costat să construiesc acest autovehicul”.

Cele mai memorabile lucruri le consideră situaţiile când este tras pe dreapta, nu pentru încălcări, ci pentru că poliţiştii doresc să-şi facă o fotografie cu maşina.

Vezi şi: (video) Land Rover-ul ideal: nouă locuri pentru pasageri, şase roţi şi capabil de off-road


Distribuie:
 • 8
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

xn----7sbajornvhu8c.com.ua/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B9/

medicaments-24.net

системы вентиляции бассейнов