(foto/update) Noul McLaren Speedtail – primele imagini au apărut pe internet

Distribuie:
 • 22
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(26.10.2018) Astăzi are loc premiera hipercarului hibrid McLaren Speedtail. Până se va întâmpla acest lucru, avem ocazia să vedem primele imagini scăpate pe internet cu această maşină senzaţională.

Automobilul va uimi lumea prin formele sale aerodinamice de la exterior, dar şi prin configuraţia specială a habitaclului cu trei locuri pentru pasageri. Şoferul va fi înconjurat de ecrane, pe două dintre ele fiind redate imagini de pe camere ce înlocuiesc oglinzile retrovizoare.

Mai interesantă este poziţia butoanelor pentru comutarea treptelor cutiei de viteze. Acestea au fost instalate pe tavan!

Un entuziast s-a încumetat să vopsească deja maşina din imagini în diverse culori:


(update 19.10.2018) Noul McLaren Speedtail va putea avea insigne din aur, aur alb sau platină

Ore numărate au mai rămas până la premiera fantasticului McLaren Speedtail. Producătorul britanic a lansat o nouă porţie de informaţii despre acesta, spunându-ne despre posibilităţile de modernizare a insignelor.

Astfel, aflăm că viitorilor proprietari li se va pune la dispoziţie posibilitatea de a opta pentru insigne care cuprind inscripţia McLaren şi logoul Speedmark al mărcii, finisate cu aur de 18 carate, în combinaţie cu fibră de carbon. Acestea vor fi produse de către compania specializată Birmingham Jewellery Quarter din Marea Britanie.

Emblemele din aur alb de 18 carate de pe partea din față și cea spate a noului Speedtail vor fi gravate cu laser, cu un semn distinctiv McLaren, care arată unde și când au fost create. De asemenea vor prezenta inserții din carbon, pentru aplicare fiind folosită tehnologia nouă şi exclusivă TPT (Thin Ply Technology). Doar insigna frontală cântărește 100 de grame, iar opţional în loc de aur-alb se va putea folosi platină pură!

Clienţii vor putea alege şi un set de insigne din aur pur, care vor fi realizate manual de către compania Vaughtons, cea care din 1819 a creat cele mai exclusive insigne şi trofee – inclusiv medalii olimpice şi Cupa Angliei.

Standard însă, insignele vor fi realizate din aluminiu cu o inserţie neagră lucioasă.

În total pe maşină vor putea fi instalate trei insigne: două care reprezintă brandul în partea frontală şi una cu denumirea modelului în partea posterioară.


(update 13.10.2018) Noul McLaren Speedtail, maşina de 40 de milioane de lei, se prezintă pe 26 octombrie

McLaren anunţă că noul model Speedtail va fi prezentat în ziua de 26 octombrie 2018. Noi detalii ne spun că automobilul va avea un design şi o aerodinamică extraordinară, iar de propulsie va răspunde o unitate hibridă care va produce peste 1.000 de cai putere, cifră dezvăluită oficial pentru prima dată.

Producătorul a făcut publică şi o nouă imagine teaser care ne arată partea posterioară a maşinii, care va cuprinde numeroase elemente aerodinamice, dar şi un difuzor imens, făcut tot din fibră de carbon.

Cei 106 clienți care și-au asigurat deja propriul Speedtail, următorul capitol din seria Ultimate McLaren, pentru preţul de start, dezvăluit în premieră, de 1.75 milioane de lire sterline taxe (circa 2 milioane de euro sau 40 milioane de lei), vor vedea în curând acest automobil al momentului la un eveniment privat care va avea loc la Londra.

De asemenea, noi împreună vom avea ocazia să apreciem primul Hyper-GT de la McLaren prin intermediul dezvăluirii online din 26 octombrie, când producătorul va confirma și viteza maximă a lui Speedtail, care va fi mai mare decât a tuturor maşinilor pe care le-a produs vreodată, îşi va expune la vedere interiorul său avansat, frumos amenajat, cu un scaun pentru şofer montat central.

McLaren Speedtail este așteptat să aducă un amestec fără precedent de măiestrie contemporană, inovație materială și personalizare. Designul său va fi futurist și extrem de raționalizat, încorporând materiale noi, deosebite, pentru a facilita posibilitățile nelimitate de personalizare a subdiviziunii  McLaren Special Operations (MSO).


(25.07.2018) McLaren Speedtail este denumirea primului automobil Hyper-GT. Premieră în octombrie

McLaren ne-a informat pe noi şi pe toţi cei 106 clienţi, care deja au rezervat un exemplar, că noua maşină cunoscută anterior sub numele de cod BP23 se va numi în serie Speedtail!

Încă o veste, însă doar pentru viitorii proprietari, este că aceştia vor putea vedea maşina înainte de premieră.

Vezi şi: (foto) McLaren a făcut publice imagini cu prototipul unui nou model cu trei locuri pentru pasageri

Denumirea Speedtail face referire la viteza mare pe care o va putea atinge, dar şi forma caroseriei, care va face curenţii de aer să curgă foarte uşor peste ea. Automobilul de clasă hipercar şi din familia Ultimate Series va introduce noi opţiuni oferite de subdiviziunea McLaren Special Operations (MSO).

De asemenea ni se confirmă o serie de caracteristici cheie a maşinii:

Premiera noului McLaren Speedtail va avea loc în luna octombrie a acestui an, iar producţia va începe până la sfârşitul lui 2019. Doar 106 exemplare vor fi produse şi toate au fost rezervate pentru suma neoficială, deja plătită, de 1.6 milioane de lire sterline (circa 1.8 milioane de euro) taxe.

Vezi şi: (video) Preţul produselor este motivat. Iată cum se fac în prezent maşinile McLaren

Imagini teaser lansate până în prezent:


Distribuie:
 • 22
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

www.plasticsurgery.com.ua

best-cooler.reviews/category/rtic/

разработка сайта