(update) Prinţul Harry al Marii Britanii a făcut cunoştinţă cu noul Land Rover Defender

Distribuie:
 • 30
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 13.05.2019) Prinţul Harry al Marii Britanii a făcut cunoştinţă cu noul Land Rover Defender. Un exemplar camuflat special a fost pregătit de Land Rover pentru a marca startul unei numărători inverse – 12 luni până va începe a cincea ediţie a competiţiei Invictus Games, unde Jaguar Land Rover este partener oficial, iar ducele de Sussex este patronul Invictus Games Foundation.

Astfel, între 9-16 mai 2020, mai mulţi participanţi dintr-un total de 500 vor fi primii oameni de pe planetă care vor avea ocazia să conducă noul Defender după prezentare şi înainte de startul vânzărilor.


(update 30.04.2019) (foto) Noi imagini teaser cu noul Defender, publicate cu ocazia World Land Rover Day


(update 15.02.2019) Din câte se pare, imaginea pe care am publicat-o şi noi ieri este într-adevăr o scurgere neautorizată din interiorul companiei Land Rover. Autorul postării de ieri cu imaginea, designerul britanic Robert Charles, la doar câteva ore după publicare a şters-o. Interesant că şi contul său cu mii de urmăritori nu mai există, însă imaginea va rămâne deja în spaţiul online.

Compania Land Rover a recunoscut că fotografia prezintă interiorul prototipului pre-serie a noului Defender, dar a numit imaginea „învechită”. Colegii de la au reușit să ia legătura cu departamentul de PR al filialei americane Land Rover şi li s-a spus că fotografie nu face parte dintr-o campanie de PR planificată. Materialul era destinat pentru uz intern, însă când a fost realizat nu s-a anunţat. Reprezentantul companiei a mai afirmat că acum interiorul noului Defender arată cu totul diferit.

Autorul postării de ieri a fost ameninţat cu judecata, a mai afirmat un membru al departamentului juridic al mărcii.


(update 14.02.2019) Prima imagine cu pretinsul interior al noului Land Rover Defender a apărut online

Noua generaţie Land Rover Defender va debuta pe parcursul acestui an. O dată fixă este necunoscută deocamdată, însă ne apropiem cu siguranţă de acest moment.

Între timp, în spaţiul online a apărut o imagine care ar indica arhitectura planşei de bord a noului Defender.

How I about I post photos I shouldn’t have you you do the same?

— Robert Charles (@rcdesignsuk)

Ce vedem aici pare a fi un habitaclu prototip, dezvoltat în fază iniţială, datorită structurii incomplete a mai multor comenzi. De asemena, pe pedale sunt indicate cuvintele Stop şi Go.

Dacă ar fi să credem că acesta este interiorul autentic al noului Defender, atunci aflăm că acesta va avea un volan multifuncţional, un panou de bord digital (în acest caz cu viteze indicate în mile americane), un spaţiu pentru head-up display, un ecran multimedia pe mijlocul panoului de bord, două deflectoare de climatizarea deasupra acestuia, dar şi un panou care a cărui spaţiu este împărţit de cutia de viteze automată şi de comenzile sistemului de climatizare sau a sistemului Terrain Response 2.

Pasagerul din dreapta şoferului va avea în faţa sa o placă cu denumirea Defender scrisă cu litere de tipar.

Iată cum arată, pentru comparaţie, interiorul de pe ultimul Defender Works V8 făcut într-o ediţie limitată:


(27.12.2018) Noul Land Rover Defender se întoarce pe piaţa nord-americană. Debut mondial în 2019

Filiala nord-americană a companiei Land Rover a anunțat astăzi încă un motiv pentru care se merită sărbătorită intrarea în noul an. Noua generaţie a modelului Defender va fi oferită din nou în vânzare, atât în SUA, cât şi Canada, începând cu anul 2020.

Amintim că Land Rover a retras modelul utilitar în specificație nord-americană la sfârșitul anului 1997 şi s-a concentrat mai mult pe realizarea modelelor Discovery și Range Rover mai profitabile, mai populare și mai bine dezvoltate, precum și pe noul Freelander lansat apoi.

Motivul – reglementările impuse din 1998 privind instalarea de airbag-uri pentru ambii pasageri în toate vehiculele, precum și cerințele privind impactul în ușile laterale, modificări majore pe care compania britanică nu le putea face la moment.

Testarea noului Defender este deja în curs de desfășurare în întreaga lume. Primele vehicule de dezvoltare (mule) și prototipuri au ajuns pe țărmurile nord-americane la începutul acestei luni. Testarea pe continentul de peste ocean oferă date valoroase inginerilor, având în vedere varietatea de terenuri și suprafețe disponibile acolo. Inginerii vor supune vehiculul la teste extrem de riguroase pentru a se asigura că noul Defender este cel mai capabil vehicul în off-road, marca Land Rover, din toate timpurile.

Maşinile de teste deja rulează prin diverse zone cu o diferență de temperatură cuprinsă între -40..+50 grade Celsius, pe drumuri bune şi în off-road, la altitudini joase sau la unele înalte de peste 4.000 de metri deasupra nivelului mării.

„Există o mână de automobile care sunt iubite în întreaga lume și reprezintă un brand, o țară și un mod distinct de viață. Land Rover Defender este un astfel de vehicul unic”, a declarat Kim McCullough, vicepreședinte Marketing al Jaguar Land Rover America de Nord.

„În numele Land Rover și al comercianților cu amănuntul, suntem mândri să anunțăm că vocile clienților americani și canadieni au fost auzite! Noua generaţie Defender va fi de vânzare aici începând cu anul 2020. Acest anunț este un cadou pentru fanii noștri Defender din America de Nord și un indiciu despre ceea ce urmează să vină în Anul Nou”.

Vezi şi: (video) The Land of Land Rovers. Povestea unui sat din munţii Himalaya cu o flotă de 42 de maşini clasice

Vehiculele de serie Land Rover au obținut o atracţie care a devenit un cult, atât pentru designul lor iconic, cât și pentru reputația de utilitate robustă, făcându-le printre cele mai performante vehicule off-road din lume. În momentul în care au fost vândute în Statele Unite și Canada, vehiculele au devenit apreciate în mod semnificativ în valoare și sunt considerate ca articole de colecție atât pentru entuziaștii off-road, cât și pentru cei care apreciază estetica designului vehiculului.

Vehiculele Land Land Rover nu s-au schimbat prea mult în timp, deoarece ideea primului model a devenit realitate la scurt timp după cel de-al Doilea Război Mondial, datorită fraților Wilks, pe malul golfului Red Wharf din Wales, cu mai mult de 70 de ani în urmă. Cu fiecare proiect succesiv – de la vehiculele Land Rover din Seria 1, 2 și 3, până la vehiculele ulterioare marca „Defender” – schimbările au fost în mare parte evoluţionare, nu revoluționare.

Chiar și designul generației anterioare Defender a rămas în mare parte neschimbat pentru cei 33 de ani în care a fost produs. Recunoscut instantaneu de către exteriorul brutal, farurile rotunde și anvelopa de rezervă prinsă în spate, Defender și toate vehiculele din seria Land Rover au fost lăudate peste tot în lume, fiind conduse de fermieri, militari și polițiști, celebrități și chiar persoane din familii regale. Într-o oarecare măsură, se estimează că un Land Rover Series a fost primul automobil pe care cei mai mulţi oameni din toată populația lumii l-au văzut vreodată personal.

Cu un design exterior și interior absolut nou, precum și cu o suită formată din cele mai noi caracteristici de asistență și conectivitate pentru șofer, Defender va fi un produs revoluționar pentru Land Rover, cu o atracție și mai largă a publicului.

Când va debuta în 2019, noul model va reprezenta 70 de ani de inovare și îmbunătățire într-un singur an, onorând istoria modelului.

Vezi şi: (foto) Noul Land Rover Defender a fost văzut pentru prima dată la teste, într-o caroserie de serie

GALERIE FOTO:


Distribuie:
 • 30
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Articole relaționate

https://optiontradingstrategies.net

куртки опт

сиалис харьков