(video) Volkswagen prezintă în această seară noul T-Cross! Urmăreşte evenimentul LIVE

Distribuie:
 • 27
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 25.10.2018) Noul T-Cross se va alătura programului SUV al mărcii Volkswagen în segmentul de mașini compacte în primăvara care vine. Pe baza unei platforme transversale modulare, noul T-Cross oferă o mai mare practicabilitate, diversitate și siguranță.

Premiera mondială a mașinii are loc în această seară la Amsterdam, începând cu ora 20:00, ora Moldovei.


(update 22.10.2018) Un nou filmuleţ teaser, publicat cu doar câteva ore înainte de premieră, ne arată mai multe forme ale micuţului T-Cross. Putem observa mai clar tapiţeria scaunelor, planşa de bord cu inserţii texturate, volanul multifuncțional, comenzile pentru climatizare, designul stopurilor şi al farurilor LED, un model de jante care este vopsit în culoarea caroseriei, etc.

Mai aflăm că noul model VW va fi oferit în linie de echipare R-Line.


(update 12.10.2018) Volkswagen va prezenta noul T-Cross deja peste două săptămâni. Potrivit celui mai nou teaser video, ni se face referire asupra faptului că modelul va fi unul dintre cel mai sigure automobile din segmentul din care face parte.

Cel mai compact dintre toate vehiculele utilitare sport SUV (Volkswagen Sport Utility Vehicles) activează automat sistemul de frânare de urgență prin intermediul sistemului City Emergency Braking, cu funcţie de monitorizare a pietonilor, pentru a proteja un utilizator de telefoane distras, care iese pe pe carosabil.

„Sunt în siguranță” este una dintre cele patru zone de interes care descriu cele mai importante caracteristici ale lui T-Cross. Lansarea modelului începe în primăvara anului 2019.

Noul T-Cross va fi lansat cu sloganul „Sunt mai mult”. Acest mesaj este împărțit în patru zone de interes: „Sunt practic”, „Sunt cool”, „Sunt intuitiv” și „Sunt sigur”. Un trailer video a fost creat pentru fiecare dintre acestea, ultimul fiind ataşat mai jos.

„Sunt în siguranță” subliniază faptul că T-Cross intră pe piață ca fiind unul dintre cele mai sigure vehicule din clasa sa – garantat prin rezultate excelente în cadrul unor coliziuni și un spectru larg de sisteme de asistenţă. Sistemul de menținere în bandă Lane Assist și sistemul de monitorizare a zonei frontalei cu City Emergency Braking System şi Pedestrian Monitor, toate vor veni standard pe T-Cross.

Alte sisteme de asistență includ senzorul de monitorizare a unghiurilor moarte cu funcţia de avertizare în cazul aproprierii unui obstacol la deplasarea în marşariei, sistemul proactiv de protecție a ocupanților (închide ferestrele și trapa, strânge centurile de siguranță și crește presiunea de frânare în caz de accident) și Adaptive Cruise Control (maşina frânează și accelerează automat cu ajutorul unui sistem radar). Astfel de sisteme au fost preluate de la Arteon şi Touareg.


(update 08.10.2018) Noul Volkswagen T-Cross va fi prezentat în ziua de joi, 25 octombrie 2018, şi nu la Salonul Auto de la Paris după cum se vehicula anterior. Anunţul datei premierei a venit împreună cu un teaser video în care ni se arată o parte a habitaclului maşinii, dar şi unele dotări pe care le va putea avea acolo.

Printre acestea se numără: un panou de bord digital configurabil, un sistem multimedia cu ecran tactil ce poate recunoaşte apropierea degetelor şi care poate afişa hărţi pentru navigaţie, porturi USB, un volan multifuncțional, scaune profilate, un sistem audio Beats şi un încărcător wireless pentru telefoane.

Iată şi alte filmuleţe teaser lansate anterior:

Iată şi alte schiţe oficiale:


(11.07.2018) Noul VW T-Cross. Primele detalii despre crossoverul care apare la toamnă

Volkswagen speră că noul său SUV compact T-Cross va atrage familiile tinere din zonele urbane, care doresc o cantitate maximă de spaţiu pentru picioarele pasagerilor spate şi la fel de mult loc în portbagaj, dar într-un pachet mic.

Cel mai nou produs al mărcii, care îşi va face debutul mondial în această toamnă și va ajunge la dealerii europeni în primăvara anului viitor, a fost conceput pentru a fi mai practic și mai funcțional decât T-Roc, care este mai mare şi mai orientat spre un stil de viaţă activ.

Câţiva jurnalişti au avut ocazia să testeze preliminar maşini pre-serie camuflate, de unde aflăm mai multe detalii despre acest viitor bestseller.

Noul VW T-Cross va fi construit pe baza platformei MQB A0, cea folosită şi de actualul Polo. Modelul cu tracţiune pe puntea din faţă doar, are o lungime puţin mai mare decât a lui Polo – 4.107 mm. Este de asemenea cu 110 mm mai înalt, respectiv poziţia la volan este cu 100 de mm mai sus. Drept rezultat, este considerabil mai masiv în toate direcţiile, chiar dacă ampatamentul este identic.

În partea posterioară, în habitaclu, T-Cross are o banchetă care poate aluneca longitudinal pe şenile, mărind spaţiul pentru picioare cu un număr impresionant de 150 de mm.

În context, volumul portbagajului poate varia între 385 şi 455 de litri, ceea ce îl face mult mai practic decât Polo. Cu bancheta rabatată, cifra maximă aici poate atinge 1.281 de litri.

În total vor exista patru nivele de echipare: S, SE, SE L şi R-Line. În dependenţă de cel ales se va oferi un panou de bord complet digital, un sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inci, sistem de încărcare wireless pentru telefoanele mobile, patru porturi USB, head-up display, sistem audio Beats cu o putere de 300 de waţi, jante de până la 18 inci, o caroserie bicoloră (total 12 culori pentru caroserie) şi altele.

Inițial vor fi trei opțiuni de motorizare: două benzinare cu trei cilindri şi un volum de un litru, alături de un diesel. Primul motor TSI va produce 95 de CP, 160 Nm de cuplu şi va fi cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Al doilea TSI va produce 115 CP şi 200 Nm, cuplat la o cutie manuală cu şase trepte, iar unitatea TDI va pune la dispoziţie 95 de CP şi 250 Nm, dar şi o transmisie manuală cu şase trepte. În viitor se va adăuga un TSI de 1.5 litri, cu 150 de CP şi DSG.

Preţul de start estimativ ar fi de vreo 17-18 mii de euro. Noul VW T-Cross va ajunge în showroom-urile europene tocmai în luna aprilie a anului 2019. Pe toată durata ciclului de viaţă va fi oferit şi în câteva versiuni derivate pentru a-l menţine mereu proaspăt.

Conducerea VW se așteaptă ca noul T-Cross să-i atragă pe clienți de la concurenți, cum ar fi Renault Captur și Peugeot 2008, mai degrabă decât să rupă din vânzările unor modele ca VW Polo sau VW T-Roc. Maşina va fi produsă iniţial în Spania pentru piaţa europeană, ulterior în 2019 va merge în America de Sud, China şi India.

Producătorul se aşteaptă la vânzări anuale de 500.000 de exemplare, atunci când va fi produs concomitent la cinci uzine de pe glob, asta deoarece potrivit prognozelor, segmentul SUV-urilor compacte se va dubla în următorii 10 ani. Pe unele pieţe va fi disponibil într-o caroserie cu ampatament alungit, iar în SUA şi Canada nu se va vinde oficial.

Vezi şi: (video) Volkswagen pregăteşte pentru lansare în această toamnă un nou SUV

Vezi şi: (foto) Oficial: Conceptul VW Powerful Family SUV a fost numit VW Tharu şi va fi un model global

GALERIE FOTO:


Distribuie:
 • 27
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Articole relaționate

Узнайте про авторитетный веб сайт про направление устранение запахов https://1cs.com.ua
www.honda.ua