(update) Cu doar 10 dolari ai şansa de a câştiga Lamborghini-ul donat Papei de la Roma şi ulterior vândut la licitaţie

Distribuie:
 • 71
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 10.12.2018) Povestea exemplarului Lamborghini Huracan RWD one-off pe care marca italiană l-a donat Papei Francisc anul trecut nu s-a încheiat după ce a fost vândut la licitaţie. Proprietarul a decis la rândul său să facă o faptă bună şi a scos din nou la vânzare automobilul binecuvântat.

Însă, de această dată, unul din sute sau chiar câteva mii de oameni au şansa ca să preia cheile maşinii, asta după ce vor participa la o loterie pe portalul . Astfel, există şansa ca, prin intermediul a doar 10 dolari investiţi, cineva să fie norocosul care va conduce în 2019 un Lamborghini nou-nouţ. Un tichet cumpărat în schimbul a 10 dolari oferă 100 de şanse de câştig, unul de 25$ oferă 250 de şanse, unul de 50$ – 1.000 de şanse, unul de 100$ – 2.000 de şanse, unul de 250$ – 2.500 de şanse, unul de 500$ – 5.000 de şanse, unul de 1.000$ – 10.000 de şanse, unul de 2.500$ – 25.000 de şanse şi într-un final unul de 5.000$ înregistrează numele dvs. de 50.000 de ori în lista din care câştigătorul va fi ales aleatoriu.

Până la selectarea norocosului au mai rămas 52 de zile. Ulterior, acesta împreună cu un prieten sau o persoană apropiată vor merge până la Vatican pentru a-şi primi automobilul în cadrul unei ceremonii private la care va participa însuşi Papa Francisc, dar şi Stefano Domenicali, şeful Lamborghini. Toate costurile pentru zboruri şi cazare în hotel vor fi acoperite.

Încasările din această campanie vor fi utilizate pentru o serie de cauze care să transforme viețile din întreaga lume. Sprijinul dvs. va ajuta la reconstruirea satelor care au fost devastate de violență și război, pentru asistența victimelor traficului de ființe umane, va oferi îngrijiri medicale și educație celor care trăiesc în sărăcie, etc. Donațiile vor fi distribuite prin intermediul Charities Aid Foundation of America.


(update 13.05.2018) Papa de la Roma a primit un Lamborghini care poate atinge uşor 300 de km/h, dar l-a vândut la licitaţie

Zis şi făcut. În cadrul licitaţiei organizate de casa RM Sotheby’s, ieri 12 mai în Monte Carlo, a fost vândut supercarul Lamborghini Huracan RWD one-off pe care marca italiană l-a donat Papei Francisc anul trecut. Cei 715.000 de euro primiţi vor fi folosiţi pentru acte de caritate.

Suma este de aproximativ cinci ori mai mare decât cei 150.000 de euro, preţ de start în Europa pentru această maşină.


(16.11.2017) Papa de la Roma are un nou papamobil? Conducerea companiei Automobili Lamborghini i-a dăruit suveranului pontif o versiune specială a coupeului Huracan RWD, varianta cu tracţiune spate a modelului.

Huracan-ul de culoarea albă a fost livrat la reședința permanentă a Papei de la Roma, la această ceremonie participând şi directorul general al Lamborghini – Stefano Domenicali.

Pontiful a binecuvântat supercarul și a lăsat un autograf pe capota acestuia.

Vezi şi: (video) Papa Francisc a ales un Renault Logan pentru a se deplasa în cursul vizitei din Armenia

Cu toate acestea, proaspătul proprietar a anunţat că nu îl va folosi drept automobil personal sau papamobil!

Automobilul va fi vândut la licitație de către casa RM Sotheby’s la data de 12 mai 2018, iar banii primiți vor fi donaţi de către Vatican pentru restaurarea comunităților și bisericilor creștine din Irak, asistența femeilor emigrante și ajutoare medicale pentru locuitorii din Africa.

Vezi şi: (video) Poliţia din Bologna, Italia, a primit un cadou de la compania Lamborghini

Acest Lamborghini Huracan RWD a fost produs special pentru Papa de către subdiviziunea companiei Ad Personam, cea care oferă servicii de personalizare a modelelor Huracan şi Aventador.

Mașina este echipată cu un motor V10 de 5.2 litri care generează o putere de 580 CP şi 540 Nm. Prin intermediul unei cutii de viteze robotizată cu șapte trepte, toată puterea este transmisă roţilor din spate. De la 0 până la 100 km/h coupeul este capabil să accelereze în 3.4 secunde, în timp ce viteza maximă este de 320 km/h.

Automobilul este vopsit în culorile Bianco Monocerus (alb) cu dungi Giallo Tiberino (galbene) de-a lungul caroseriei în semn de omagiu față de culorile drapelului Vaticanului.

Prețul unui Lamborghini Huracan LP 580-2 poate depăşi 180.000 de euro.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

GALERIE FOTO:


Distribuie:
 • 71
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

https://rbt.com.ua/montazh-sistem-otoplenija/

avtopoliv-gazonov.kiev.ua/kategorii/oborudovanie-avtopoliva/