(video) Premieră în Statele Unite ale Americii: Chevrolet Camaro facelift

Distribuie:
 • 11
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

După o serie de teste, inclusiv unele surprinse de fotografii Automedia pentru AutoBlog.MD încă în vara anului trecut, iată că Chevrolet a prezentat modelul actualizat Camaro. O dilemă rămâne de nu a făcut-o în cadrul unui salon auto atât de important cum a fost cel de la New York?!

Totuşi, după cum s-a aşteptat, producătorul a decis din nou să experimenteze cu designul părţilor frontale şi posterioare.

Modificările pe care le-a suferit faţa şi spatele automobilului se pot vedea în mod clar de orice ochi şi Chevrolet le-a făcut într-un mod în care să nu fie confundate cu modelul anterior. Blocurile optice s-au îngustat şi au o nouă formă a fâşiei luminoase din LED-uri. Apropo, acum, indiferent de versiune, farurile şi stopurile noi vor fi doar pe bază de LED-uri.

Bara de protecţie posterioară a fost schimbată minor pentru a se adapta noilor forme ale stopurilor, însă cea faţă, care este un tot întreg cu grila radiatorului, are acum o suprafaţă mai largă de răcire a motorului. Logoul Chevrolet a fost mutat pe un element care desparte grila radiatorului în două secţiuni.

Printre alte noutăţi la capitolul design exterior se numără o capotă redesenată, stopuri fumurii pe versiunile sport RS, SS și ZL1, precum şi noi modele de jante de 20 de inci.

Pentru habitaclu Chevrolet a revizuit materialele decorative şi cele folosite pentru tapiţarea scaunelor. Evident a actualizat şi sistemul multimedia Chevrolet Infotainment 3, care poate avea un ecran tactil de 7 sau 8 inci, cu navigaţie şi aplicaţii pentru integrarea cu smartphone-uri.

Totodată, o opţiune nouă pentru Camaro este un sistem de avertizare a unor potențiale coliziuni frontale, dar şi o nouă oglindă retrovizoare cu ecran color, pe care se pot reda imagini video de pe o cameră spate.

Chevrolet a deschis şi capota modelului Camaro. Pe versiunea SS, motorul V8 natural aspirat de 6.2 litri va fi acum cuplat la o cutie de viteze automată cu 10 trepte în loc de opt. Noutatea îi aduce şi o funcţie de Launch Control.

Propulsorul turbo de 2.0 litri cu 279 de CP/400 Nm şi agregatul V6 natural aspirat de 3.6 litri şi cu 340 de CP îşi vor face în continuarea treaba alături de o transmisie automată cu opt trepte. Totuşi, toate cele trei motorizări pot fi comandate opţional cu o cutie de viteze mecanică cu şase rapoarte!

Încă o noutate este apariţia versiunii noi Turbo 1LE (maşina roşie), pe lângă cele existente V6 1LE, SS 1LE și ZL1 1LE. Aceasta este o maşină cu un motor turbo de bază, la care se mai adaugă un Track Package disponibil anterior doar pe versiunile mai superioare. Un astfel de Camaro are un şasiu resetat cu stabilizatoare care au un diametru mai mare, mecanisme de frânare de la Brembo, scaune sport Recaro, noi regimuri electronice de rulare, volan turtit, jante de 20 de inci, o greutate distribuită practic 50/50 pe ambele punţi, etc.

Noul Chevrolet Camaro Turbo 1LE va putea fi comandat doar cu o cutie mecanică de viteze. În SUA, modelele Camaro facelift vor începe să se vândă din toamna acestui an, iar ulterior vor ajunge şi pe alte pieţe.

GALERIE FOTO:


Distribuie:
 • 11
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

создание web сайта

http://protege.kiev.ua/suvenirnaya-produkcziya/pechat-na-ruchkax.html

печать на кепках