(video/update) Chevrolet a făcut pentru noul Corvette C8 un alt logo

Distribuie:
 • 13
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 30.04.2019) Chevrolet începe o campanie de promovare intensivă a modelului Corvette de generaţie a opta. Într-un videoclip ţine să arate de unde îşi trage originea o astfel de maşină.

În imagini, Chevrolet s-a întors înapoi în istorie și a prezentat o serie de mașini iconice ale trecutului. Printre acestea se numără prototipurile experimentale ale seriei Chevrolet Engineering Research Vehicle (CERV) cu tehnologii unice pentru acea vreme, modelul Corvette GS-II din 1963 pe care se testase soluții promițătoare de curse sau Corvette Indy, un supercar cu tracţiune integrală, roţi directoare spate și suspensie activă, toate în 1988!

De asemenea, printre altele ni se arată şi un prototip al noului Corvette, care rulează cu viteză pe Nurburgring, astfel încât putem presupune că se va încerca stabilirea unui nou record în segment şi în această familie de maşini. Acum, cel mai bun timp (înregistrat în 2017) îi aparține modelului Chevrolet Corvette C7 Z06 (cu motor V8 de 6.2 litri şi cu un compresor mecanic, 659 CP/ 881 Nm) – 7 minute 13.90 secunde.

Mai mult, imaginile ne mai spun că noua generaţie Corvette va avea din nou un alt logo, aşa cum s-a întâmplat şi cu toate celelalte predecesoare.

FOTO: .com


(update 12.04.2019) Chevrolet a pus capăt speculațiilor! Lansează noul Corvette la mijlocul verii

Compania Chevrolet a organizat ieri, 11 aprilie, un eveniment cu uşile închise în care a anunţat oficial data prezentării noii generaţii a modelului Corvette! Se va întâmpla în ziua de 18 iulie 2019!

La fel acum câteva ore a fost observat un prototip camuflat prin New York:

Iată cum ar putea arăta în baza celor mai noi imagini render:


(update 22.03.2019) Surse: Lansarea noului Corvette se amână iar? Este atât de puternic încât i se deformează caroseria


(06.09.2018) Supercarul misterios pe care îl pregăteşte Chevrolet a ajuns pentru prima dată pe Nurburgring

Chevrolet testează activ o variantă nouă a supercarului Corvette, una cu motor poziţionat în faţa punţii din spate. Cel mai recent, două maşini de teste au fost văzute în premieră pe circuitul german Nurburgring, anterior fiind surprinse doar în Statele Unite.

Prototipurile au mai lăsat din camuflaj şi acum se pot vedea formele agresive ale caroseriei. Farurile şi stopurile nu sunt cele de serie, însă barele de protecţie cu prizele lor de aer, inclusiv cele masive laterale, se vor regăsi pe maşina care va fi gata în scurt timp.

În partea posterioară se mai pot găsi o pereche de terminaţii duble ale eşapamentului, care, comparativ cu cele ale actualului Corvette sunt poziţionate spre margini.

Designul habitaclului sau informaţii despre ce va conţine în el râmăn necunoscute. Nu este un secret însă, că în construcţie va utiliza metale uşoare.

FOTO: motortrend.com

Experţii care au ascultat maşinile de teste consideră că sub „capotă” se află un propulsor V8 twin-turbo de 6.2 litri, care produce 466 de CP şi este cuplat la o transmisie care schimbă treptele mult mai rapid decât una manuală, cel mai probabil fiind una automată cu dublu ambreiaj.

De asemenea, există informaţii că linia de motoare va mai fi completată cu alte două unităţi: un V8 twin-turbo de 4.2 litri cu 659 de CP şi încă un V8 twin-turbo, dar de 5.5 litri volum, care va fi capabil să producă tocmai 862 de CP!

FOTO: motortrend.com

Referitor la data prezentării modelului, jurnaliştii de peste ocean consideră că premiera va avea loc la North American International Auto Show din Detroit, în ianuarie 2019. Producţia sa va demara mai târziu, prin septembrie.

Vezi şi: (foto) Două maşini misterioase au fost văzute în Detroit, după patru ani de când a fost lansat un zvon


Distribuie:
 • 13
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

компании по раскрутке сайтов

раскрутка в facebook

заказать создание сайта