(video) Noul VW Golf 8 a fost surprins în Germania, lângă un McDrive

Distribuie:
 • 97
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 21.01.2019) Un utilizator de Instagram a surprins noul VW Golf lângă un McDrive din Germania. Bărbaţii care testau maşina s-au dovedit a fi înfometați şi s-au oprit expres lângă resturantul fast-food, timp în care automobilul a fost fotografiat.

Judecând după fotografii, schimbările în aspect vor avea mai degrabă un caracter evoluţionar decât revoluționar. Exteriorul va fi complet actualizat la toate capitolele: faruri, stopuri, bare de protecţie, corpuri ale oglinzilor retrovizoare, etc. Proporțiile generale vor rămâne neschimbate.

Producţia noului Golf 8 este programată să înceapă prin iunie anul curent. Respectiv, premiera mondială va avea loc mai devreme, iar cea publică cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva.

FOTO: .com/johannes.vag

Vezi şi: (video) Primul electromobil Porsche, filmat la un McDrive. Şoferul a plecat rapid când a văzut camera


(update 13.12.2018) Noul VW Golf 8 a fost surprins fără camuflaj în Africa de Sud, alături de un SUV Skoda misterios

Noua generaţie VW Golf este practic gata şi acum participă într-o amplă fază de testare. Se întâmplă departe de ochii curioşilor, tocmai în Africa de Sud, de unde vin şi primele imagini foto/video spion.

Pe drumuri locale, fără nici un camuflaj, a fost surprins noul Golf Mk8 în versiunea GTI,  judecând după roțile cu jante mari caracteristice şi poziţia joasă la volan.

De asemenea, acum câteva săptămâni a fost surprins un prototip parţial camuflat al noului Golf. Imaginile ne arată maşina mai aproape şi putem observa că forma automobilului va rămâne familiară, însă modificările se vor ascunde în detalii, precum noile faruri subţiri, dar şi stopurile care sunt similare cu cele ale viitorului, prezentate anterior pe o imagine teaser.

Startul producţiei noii generaţii VW Golf ar trebui să înceapă în iunie 2019, iar startul vânzărilor este programat pentru toamnă.

De asemenea, într-un al material video, vedem din noul acelaşi VW Golf de culoare roşie care se deplasează pe o şosea, iar în spatele lui circula un SUV misterios. Formele familiare îl dau de gol că este un produs Skoda.

La prima vedere seamănă cu un Karoq, însă este mai mic decât acest model şi are şi stopuri cu design complet nou, care conţin semnalizatoare de direcţie dinamice, soluţie introdusă în premieră pe noua Skoda Scala.

Ţinem să credem că acesta este noul Skoda Kosmiq, un SUV compact al cărui nume a fost înregistrat mai devreme în acest an de marca cehă şi a cărui concept, Skoda Vision X, l-am văzut în acest an la Salonul Auto de la Geneva.


(update 07.12.2018) În timp ce Skoda îşi prezenta concurentul pentru VW Golf, germanii au arătat primul teaser al lui Golf 8

Coincidență sau nu, dar în aceeaşi zi de ieri, în care Skoda a prezentat noul său model Scala, marca Volkswagen a organizat o conferinţă de presă anuală, în care a povestit despre rezultatele atinse în 2018, dar şi despre planurile de viitor.

Printre diapozitivele prezentării a fost arătată prima imagine teaser, o schiţă cu formele noii generaţii Golf (VIII).

De asemenea, pe un alt diapozitiv ni s-au arătat câteva dintre premierele programate pentru lansare în anul 2019. Printre acestea se numără două maşini electrice care vor fi disponibile doar în China, alături de patru premiere europene (două dintre care sunt şi mondiale): Passat facelift, T-Roc Cabrio, noul VW Golf şi primul electromobil VW Neo.

Iată cum îşi imaginează germanii de la Auto Bild că va arăta noul Golf:


(22.01.2018) VW a anunţat când va începe producţia lui Golf 8 şi suma enormă pe care o va investi în model

Compania a făcut un anunţ mult aşteptat atât de piaţă, cât şi de fanii modelului Golf. Foarte curând va demara producţia celei de-a 8-a generaţii, însă până atunci va cheltui în dezvoltarea acesteia o sumă colosală de 1.8 miliarde de euro!

În acest sens producătorul auto german a anunţat planurile sale de viitor în cadrul unui summit al furnizorilor, acolo unde au participat 120 de parteneri cheie ai mărcii.

Vezi şi: VW anunţă că va electrifica în masă toate modelele sale. Noul Golf 8 va fi standard hibrid

Astfel, primul lot de maşini VW Golf 8 vor începe să fie asamblate la aceeaşi uzină din Wolfsburg deja peste 75 de săptămâni. Estimativ se va întâmpla acest lucru prin luna mai-iunie 2019.

Cel mai popular model al Volkswagen va fi comercializat pe noi pieţe de desfacere, numărul total ajungând la 108 ţări de pe glob.

Vezi şi: (foto) Să fie oare viitorul Golf? VW a prezentat conceptul electric Gen.E

„80% dintre toți furnizorii de componente pentru Golf 8 au deja contracte încheiate pentru producţia Golf-ului actual. Acesta este un semn al loialității reciproce considerabile, creează o bază largă de încredere și oferă o mai mare siguranță pentru planificare”.

Noul Volkswagen Golf va fi pentru compania VW un înaintaș în era automobilelor conectate la internet şi a sistemelor de pilotare automată, a dat asigurări şeful subdiviziunii de dezvoltare a modelelor compacte Karlheinz Hell. VW Golf 8 va fi mereu conectat la reţeaua globală, iar panoul de bord şi asistenţii electronici pe care îi va avea vor fi un etalon.

Vezi şi: (video) Evoluţia modelului Volkswagen Golf într-un minut și jumătate


Distribuie:
 • 97
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Articole relaționate